کپسول آتش نشانی
کپسول های آتش نشانی در انواع و قیمت های مختلف در بازار وجود دارند. هر یک از این کپسول ها برای مکان خاصی ساخته شده اند. برای مشاهده قیمت فروش کپسول آتش نشانی به ادامه مطلب بروید.
لیست قیمت کپسول آتش نشانی
قیمت ها در بازار متفاوت می باشند. اما نگران نباشید ما اینجا هستیم تا قیمت خرید کپسول های اطفا حریق را به حداقل خود برسانیم. تیم اطفا یار با اخذ نمایندگی از برند های مطرح بازار، توانسته است کمک شایانی به ثبات قیمت ها داشته باشد.
انواع تجهیزات آتش نشانی را در سایت ما ببینید.
راهنمای استفاده از کپسول آتش نشانی
نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی بسیار ساده است. در ابتدا شما باید خونسردی خود را حفظ نمایید و با در نظر گرفتن نوع حریق کپسول آتش نشانی مناسب را انتخاب نمایید. پس از آن ضامن کپسول را آزاد می کنید و شلنگ را به سمت حریق نشانه میروید و بصورت جاروبی حریق را اطفا می کنید. در ضمن مجموعه ما آموزش اطفا حریق و روش استفاده از کپسول آتش نشانی را بصورت رایگان برای شما عزیزان انجام می دهد.
بهترین مارک کپسول آتش نشانی
همیشه وقتی که به دنبال بهترین یک محصول می گردیم باید بدانیم آیا آن محصول واقعا به کار ما می آید یا خیر؟!!! بهترین مارک وجود ندارد بلکه بهترین گزینه درست ترین انتخاب است. کپسول ها انواع مختلف دارند و کاربرد های آن ها نیز متفاوت است. برای خرید بهترین گزینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
انواع کپسول آتش نشانی و نحوه استفاده آن
کپسول آتش نشانی محصولی است که برای مقابله با حریق استفاده می شود. همانطور که می دانید، حریق ها متفاوت هستند و برای مواجهه با آن هم می بایست از کپسول های آتش نشانی مختلفی استفاده کرد. در ادامه این مقاله در سایت اطفا یار، به بررسی انواع کپسول آتش نشانی از لحاظ نوع و عملکرد و آشنایی با هر یک می پردازیم.
تصوير قرار داده شود
شماره تماس با کارشناسان 09120971295
زمان استفاده از کپسول، همیشه این سوال پیش می آید که ، خرید کپسول آتش نشانی ای که داشتم درست بوده یا خیر؟!، در واقع ابتدا باید با فردی خبره در این حوزه مشورت نمایید و بعد خرید کنید. ما در شرکت اطفا یار، جمعی از کارشناسان با تجربه را گرد هم آورده ایم تا پاسخگوی سوالات و مشکلات شما باشند. در زیر لیست انواع کپسول آتش نشانی و مشخصات آن ها آورده شده است:
- کپسول آتش نشانی پودر و گاز
- کپسول آتش نشانی co2 یا دی اکسید کربن
- کپسول آتش نشانی آب و گاز یا آب و فوم
- کپسول آتش نشانی بیوورسال
انواع کپسول آتش نشانی در وزن های مختلف
خاموش کننده های آتش نشانی از یک کیلوگرم تا 6 کیلوگرم ساخته و به عنوان خاموش کننده دستی و از 12 کیلوگرم تا 250 کیلوگرم به عنوان خاموش کننده چرخدار شناخته می شوند. میزان پوشش فضا، رابطه مستقیم به وزن کپسول دارد.
برای نصب کپسول های دستی باید طبق استاندارد معرفی شده عمل کرد و در ارتفاع حدود 1.20 متر توسط بست های مخصوص پیچ شوند.
کپسول آتش نشانی از چه اجزایی تشکیل شده اند ؟!
قسمت های تشکیل دهنده هر کپسول با توجه به برند و سال ساخت آن شاید متفاوت باشند. ولی عموما ازاجزای زیر تشکیل شده اند:
- بدنه یا سیلندر کپسول که داخل آن از مواد اطفایی پر می شود.
- اهرم یا دستگیره که برای حمل یا استفاده راحت تر از آن استفاده می شود.
- اشپیل یا پین که از عملکرد ناگهانی کپسول محافظت می کند.
- شلنگ مخصوص که در کپسول های co2 به عنوان شیپورک شناخته می شوند.
انواع کپسول آتش نشانی از نظر رنگ ظاهری
کپسول ها در خارج از ایران تماما به رنگ قرمز ساخته می شوند و تفاوت آنها با یک نوار رنگی مشخص می شود. اما در ایران کپسول های پودر و گاز به رنگ قرمز، آب و گاز به رنگ آبی، co2 به رنگ قرمز و بیوورسال به رنگ سبز ساخته می شوند.
انواع کپسول آتش نشانی از لحاظ کاربرد
کاربرد انواع کپسول آتش نشانی با یکدیگر متفاوت می باشد و هر یک باید برای نوع خاطی از گروه های حریق استفاده گردند در ادامه به این نکات اشاره خواهیم کرد.
کپسول آتش نشانی co2 یا دی اکسید کربن (به رنگ قرمز)
همانطور که از اسمش مشخص است محتویات آن را گاز مایع تشکیل داده است و برای حریق های الکتریکی و تجهیزات الکترونیکی استفاده می شوند. چون هادی نیست و باعث برق گرفتگی فرد هنگام اطفا نمی شود.
از کپسول آتش نشانی co2 در فضای بسته استفاده نکنید یا سریعا پس از استفاده آن محل را ترک نمایید، زیرا باعث کاهش اکسیژن در آن محل می شود. قدرت پرتاب این کپسول ها بین 2 تا 4 متر می باشد. برای گروه های حریق نوع B و C کاربرد دارند.
کپسول آتش نشانی آب و گاز (به رنگ آبی)
مواد تشکیل دهنده کپسول آتش نشانی آب و گاز مواد فوم و آب و گاز مي باشد كه گاز موجود در کپسول، عامل فشار برای خارج کردن مواد اطفایی می باشد.
از کپسول آتش نشانی آب و گاز برای اطفای لوازمی همانند، چوب، کارتن، مبلمان، فرش و … و عموما موادی که درون سوز هستند مورد استفاده قرار می گیرند. گروه حریق این نوع کپسول نوع A و مدت زمان تخلیه حداکثر 60 ثانیه است.
کپسول آتش نشانی پودر و گاز (به رنگ قرمز)
کپسول آتش نشانی پودر و گاز برای تمامی گروه های حریق مورد استفاده قرار می گیرد. اما موثر ترین برای اطفای مایعات و فلزات قابل اشتعال می باشد.
مواد تشکیل دهنده این نوع کپسول ها، پودر مخصوص به همراه گاز ازت می باشد و مناسب خاموش کردن حریق نوع A, B, C , D می باشد.
کپسول آتش نشانی بیوورسال (به رنگ سبز)
مواد تشکیل دهنده کپسول آتش نشانی بیوورسال bioversal، ماده خارجی و مخصوصی به همین نام می باشد.
مناسب حریق های مایعات و جامدات قابل اشتعال همانند پارچه، چوب، کاغذ و مقوا و … هست و از مزایای آن می توان به دوستدار محیط زیست و عدم خورنگی و … اشاره نمود. برای گروه های حریق نوع A و B مناسب می باشد.
تفاوت های کپسول های پودر و گاز و CO2
از لحاظ ظاهری کپسول پودر و گاز دارای جوش بدنه و مانومتر یا درجه است اما کپسول CO2 بصورت یک تکه ساخته می شود و به دلیل فشار بالایی که دارد مانومتر بر روی آن نصب نمی توان کرد.