کپسول آتش نشانی مخصوص برق و الکتریسیته و بهترین آن
در این مقاله به بررسی سوال بهترین خاموش کننده برای حریق برق و الکتریسیته کدام است خواهیم پرداخت و بهترین خاموش کننده برای حریق های الکتریکی را معرفی خواهیم کرد، پس در ادامه با ما همراه باشید.
گاهی نداشتن آگاهی از نوع حریق به وجود آماده، باعث به وجود آمدن خسارت ها و حوادث بیشتری خواهد شد. اگر در مورد انواع حریق و آتش سوزی و دسته بندی حریق ها اطلاعاتی ندارید حتما مقاله لینک شده را هم بخوانید.
شماره تماس ما 09120971295
حریق الکتریکی در کدام یک از کلاس حریق قرار می گیرد ؟
این نوع حریق در دسته و کلاس E حریق جای دارد و با علامت پریز و دوشاخته برقی نشان داده می شود. قبل از استفاده از کپسول مناسب لازمه ی آن قطع جریان برق می باشد که باید به این نکته توجه نمایید.
کپسول های نامناسب برای اطفای حریق الکتریکی کدام است ؟
هنگام آتش سوزی چنین تجهیزاتی، معمولا برق همچنان وجود دارد. کپسول آتش نشانی آب و گاز یا آب و فوم، بدترین نوع برای خاموش کردن این دسته از حریق هستند. به دلیل رسانا بودن آب احتمال برق گرفتگی فرد هنگام اطفا وجود دارد.
کدام کپسول آتش نشانی برای حریق الکتریکی مناسب می باشد ؟
بهترین روش برای خاموش کردن این حریق ها حذف اکسیژن از آتش می باشد. کپسول CO2 یا دی اکسید کربن این موضوع را برای شما انجام می دهد. ویزگی بعدی استفاده از این کپسول در کلاس حریق E این است که به دلیل خاصیت سرمای زیاد این گاز هنگام خارج شدن از کپسول، خود باعث حذف حرارت از مثلث حریق هم می شود.
آتش سوزی برقی را چگونه خاموش کنیم ؟
همانطور که اشاره کردیم برای اطفای این نوع حریق ها، ابتدا باید جریان برق را قطع کنیم. یا از کنتور اصلی و یا از پریزی که این حریق به وجود آمده است. سپس با استفاده از کپسول آتش نشانی مناسب کلاس E که همان کپسول CO2 یا دی اکسید کربن می باشد استفاده می کنیم.
در صورت در دسترس نبودن کپسول CO2 میتوانید از کپسول های کلاس A یا پودر و گاز برای اطفا استفاده نمایید. توجه داشته باشید که حتما برق را قطع کرده باشید و بعد از این نوع کپسول استفاده نمایید. مورد دوم که باید به آن اشاره نمود این است که، به دلیل خاصیت مواد شیمیایی که این کپسول دارد، امکان صدمه زدن به تجهیزات شما بالا خواهد بود.
برای پیشگیری از اتفاق افتادن حریق الکتریکی چه کار باید کرد ؟
همیشه بهتر است قبل از اتفاق افتادن موارد و نکات ایمنی را جدی بگیریم و به آنها عمل کنیم. در ادامه نکاتی برای پیشگیری از اتفاق افتادن حریق الکتریکی را با هم بررسی می کنیم:
- در خانه بیشتری حریق های این دسته آتش، از لوازم الکتریکی در آشپزخانه می باشد. بهتر است با کمی وقت گذاشتن و بررسی ظاهری سیم هر وسیله از سالم بودن آن اطمینان حاصل نماییم.
- چک کردن سیم کشی آپارتمان و منزل از مهم ترین کارهایی است که باید هر چند سال یک بار انجام شود.
- استفاده از سراهی باعث کشیدن برق بیشتر از توان سیم می شود و احتمال آتش سوزی را بسیار زیاد می کند.
- کپسول های آتش نشانی خود را همیشه سر وقت شارژ و در دسترس قرار دهید.
شرکت اطفا یار ارائه دهنده خدمات شارژ کپسول آتش نشانی شرق تهران آماده عقد قرارداد با ارگان ها و شرکت های کوچک و بزرگ می باشد. 09120971295